keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Valkosipulin löyhkää

On ärsyttävää katsella ikkunasta selkeästi lomalla olevia ihmisiä. He käpsyttelevät ikkunan ohi jäätelöä syöden ja katsellen maisemia. Heillä ei selkeästi ole kiire mihinkään, aurinko paistaa mukavasti ja päivä on täynnä mahdollisuuksia hauskanpitoon. Täällä taas minua ahdistelevat lannistumattomat kauhubugit ja kiire hönkii niskaan. Myönnän: Olen kateellinen.

Olin hirviö ja laitoin lounaaseeni järkyttävän määrän valkosipulia. Jotkut ihmiset eivät voi sietää valkosipulin hajua. He oksentaisivat tähän huoneeseen kävelleessään. No, ei täällä varmaankaan kukaan tänään käy. Jos jollakin ihmisellä olisikin minulle asiaa, hän tulisi ovea lähestyessään varmasti toisiin ajatuksiin, kun infernaalinen valkosipulinlöyhkä löyhähtäisi päin hänen kasvojaan. Tosin jollakulla saattaa olla heinänuha, eikä hän haista mitään. Mutta projektipäälliköt tänne tuskin ainakaan uskaltautuvat. Heissä on niin paljon vampyyrimaisyytta, että he eivät voi sietää valkosipulia. He aistisivat valkosipulin vaikka se olisi ilmatiiviissä metallisäiliössä ja heiltä olisi nenä leikattu irti. Säikähtäisivätköhän he pelkästään valkosipulin mainitsemistakin? Voisin yrittää joskus ujuttaa vaivihkaa sähköpostiini muutamia mainintoja valkosipulista. Ehkä he sitten lakkaisivat ahdistelemasta minua sähköpostitsekaan.

"Projekti on hyvällä mallilla. Uudet ominaisuudet versovat kuin valkosipulit keväällä. On kuin tämä sovellus olisi nyt ladattu täyteen c-vitamiinia. Tässä on varmasti enemmän c-vitamiinia kuin valkosipulin kynnessä. Tämä sovellus on kuin ohjelmallinen vastine valkosipulin maulle: voimaisa, raikas, pisteliäs ja piristävä. Tämän sovelluksen käyttäjät erottuvat muiden käyttäjien joukosta taatusti kuin viisi valkosipulia syönyt ranskalainen eskimoiden sukukokouksessa."

Tänään olen saanut ihmeen paljon aikaiseksi. Tai ainakin juuri nyt minusta tuntuu siltä. Sain kuristusotteen yhdestä kamalimmista sovellusta terrorisoivista bugeista. En saanut bugia vielä täysin murskattua, mutta sain sen ainakin eristettyä sovelluksen nurkkaan, jossa se ei niin paljon häiritse. Huomenna varmaankin murskaan sen lopullisesti.

Sain luotettavalta taholta myös vihjeitä erään toisen hirviöbugin taltuttamiseen. Minulla on eräänlainen loitsu, jolla sen saa todennäköisesti manattua pois. En ole vielä uskaltanut ottaa loitsua käyttöön, koska sillä voi olla jotain sivuvaikutuksia. Täytyy hieman tutkia sen toimintaa ja lähettää sitten toinenkin bugi tuonpuoleiseen.

Jos tästä päivästä jotain erityisen huonoa hakee, niin tämä on pitkä kuin nälkävuosi. Eilen päässäni naksahti ja lähdin töistä ennen aikojani. Tänään minun pitää kai kompensoida eilistä ja virua täällä kunnes aurinko laskee. Tai päässä naksahtaa taas.

Ei kommentteja: