torstaina, elokuuta 16, 2007

Tietokoneeni odottaa uutta elämää

Tänään ei olekaan aikaa kirjoitella kovin pitkästi. Iltapäivällä pitäisi mikrotuesta tulla yhden tyypin päivittelemään mun konetta raskaalla kädellä. Saapas nähdä jääkö tämä merkintä viimeiseksi. En ehkä enää koskaan tee tällä koneella yhtään mitään. Liekö tuo kyllä suuri menetys.

Kävelin lounastunnilla parin terassin ohitse ja yllätyksekseni kaikki terassillaolijat eivät juoneetkaan olutta, vaan osalla oli myös kahvia. Hyvin moni myös tupakoi. Ihmiset ovatkin ilmeisesti raittiimpia kuin olen luullut. Eivät nuo kaikki välttämättä ole edes lomalla, ehkä he ovat vain lounastuntinsa päätteeksi menneet kahville ja tupakalle. Ja myöhemmin he saattavat olla lakisääteisellä kahvitunnillaan. Pitäisi tarkkailla hieman tarkemmin terassilla istujia ja ottaa aikaa siitä kuinka kauan he siellä viipyvät.

Tänään on ollut pitkästä aikaa pari kertaa sellainen olo, että mitähän minun oikeastaan pitäisi tehdä. Uusi projekti on alkamassa ja vanha projekti alkaa olla loppusuoralla. Kyllä siinä vielä tekemistä on, mutta juuri nyt siinä on sellainen suvantovaihe, että ehdin jopa pyöritellä peukaloita.

Väsyttää taas aivan törkeästi. Nukuin aivan liian vähän ja tuhti lounas ei ainakaan piristänyt. Täytyy varmaan alkaa kittaamaan urakalla jotain kofeiinipitoista, että saan silmäni pysymään auki. Tätä kirjoittaessanikin ne ovat pari kertaa lupsahdelleet. Jos se mikrotuki-ihminen säätää konettani kauan, eikä puhu mitään, niin on erittäin todennäköistä, että nukahdan.

Ei kommentteja: