maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Sairaseläke alkaa pian

Huutava limsa-automaattimies ei vienytkään automaatteja pois, mutta laittoi niihin lapun, jossa sanotaan että niille tehdään huoltotöitä pari päivää, eivätkä ne toimi. Päivittävät ohjelmistoa tai jotain. Tuohon ei olisi varmaankaan kaappeihin kahliutuminen auttanut. No kai sitä pari päivää pärjää pelkällä kahvillakin. Ennen töistä lähtöä voi kyllä olla aika hyvä kofeiinitärinä päällä. Pitäisiköhän taas yrittää juoda välillä teetä?

Osa ihmisistä tuntuu ottavan muuton ilmeisen tosissaan jo nyt. Olen nähnyt jo jotain tavaroita pakattuna muuttolaatikoissa! Ohjeissa kerrottiin, että kaikki mitä ei ole merkitty mihin se kuuluu, kyyditetään kaatopaikalle. Suunnittelimme jo yhden työkaverin kanssa, että raahaamme kotoamme kaikki vanhat tietokoneen raadot, vanhat sohvat ja pakastimet tänne, jotta joku muu saisi hankkiutua niistä eroon. Sohvan raahaamisessa tänne on kyllä aika iso homma ja se voi näyttääkin vähän epäilyttävältä. Uskoisivatkohan ne muuttomiehet, jos väittäisin, että minulla on ollut sohva kotona töistä lainassa ja sen voisi nyt tulla hakemaan sieltä kaatopaikalle?

Kohta lähden taas käymään työpaikkalääkärillä. Tämän työpaikan parhaita puolia on, että työterveydenhuolto paikkaa myös vapaa-ajalla sattuneet tapaturmat. Ainakin luulen niin. Onnistuin viikonloppuna murjomaan varpaani mössöksi ja käyn kysymässä, voisivatko ne työterveysihmiset tehdä asiantilan hyväksi jotain. Saatan ehkä valehdella, että sattuu koko ajan niin paljon, että en voi tehdä mitään. Hyvällä tuurilla pääsen sairaseläkkeelle tai ainakin minulle määrätään niin kovat lääkkeet, että luulen olevani sairaseläkkeellä.

Ei kommentteja: