maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Onko se teräsmies? Palava harakka? Ufo?

Kurkkuun koskee ja katse harittaa. Onnistuin hankkimaan viikonloppuna itselleni taas jonkun flunssantapaisen. Kuumetta ei tietenkään taaskaan ole, joten aiemmista kokemuksista viisastuneena en jaksa lähteä kinuamaan sairaslomaa työterveyshuollosta. Juon vain litratolkulla kahvia, ehkä se auttaa. Jos ei olo ole parempi iltapäivällä, niin lähden aikaisemmin töistä.Minulla on ilmeisesti samaan aikaa huono ja hyvä vastustuskyky tauteja vastaan. Huono siinä mielessä, että tunnun saavan aina joka ikisen taudin mitä on liikkeellä, mutta hyvä siinä mielessä, että en sitten kuitenkaan tule ikinä oikein kunnolla kipeäksi. Ärsyttävää.

Taivaalla lensi jossain kaukana kumman näköinen lentokone. Saattoi se kyllä olla ufokin. Tämä jäänee arvoitukseksi ikuisiksi ajoiksi. Harmi etten ehtinyt ottaa valokuvaa. Toisaalta, jos se oli ufo, niin huomisen lehdessä saattaa olla aiheesta jotain:
"Marsilaiset hyökkäävät!"
"Turismi lisääntymässä Messier 51:ltä"
"Rajavartijoille vaaditaan lisää resursseja"


Serverin käynnistystalkoot jatkuvat. Olisi kiva kun tuon voisi jotenkin automatisoida, vaikka en kyllä oikein hahmota miten se tapahtuisi. Vielä hauskempaa olisi kun serveriä ei tarvitsisi joka muutoksen jälkeen käynnistää uudestaan. Pari kertaa olen ajautunut tilanteeseen, että teen kerralla vähän liikaa muutoksia, kun en jaksa käynnistellä serveriä koko ajan uudestaan. Sitten serveri menee täysin solmuun, ja vian paikantamiseen menee ikuisuus. Kerran sain ohjelmiston niin solmuun, että minun oli pakko hakea versionhallinnasta edellinen versio ohjelmistosta, tuhota kaikki tekemäni muutokset ja alkaa tekemään niitä uudestaan alusta vaihe kerrallaan. Todella tylsää ja ärsyttävää.

Ulkona on aika aurinkoista ja kivan näköistä. Jos en kökkisi täällä sisällä ja en olisi flunssassa, voisin lähteä vaikka pyöräilemään ihan vain huvin vuoksi. Kohta on pääsiäinen. Sitten tulee vappu ja sitten kesä ja lopulta kesäloma. Kyllästän aivoni kofeiinilla, jotta ne säilyvät homehtumatta lomaan asti. Silloin minulla voisi olla niille käyttöä.

Ei kommentteja: