keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Salmiakkia suussa

Kivaa. Ilmastointilaite jyrisee kuin pienehkö paperitehdas. Toivottavasti tuo on vain jotain muuttohässäköihin liittyvää väliaikaista meteliä. Järki lähtee viikossa jos tuo pitää tuota koko ajan. Kappas. Juuri tätä kirjoittaessani mökä loppui. Tai sitten korvien adaptaatio toimii paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin arvasinkaan. Nyt on joka tapauksessa aika hiljaista.

Joku ehkä saattoi huomatakin, että en kirjoittanut tänne eilen mitään. Tämä johtui siitä, että olin palaveroimassa tai jotain toisella paikkakunnalla. Jouduin heräämään naurettavan aikaisin, kökkimään tuntikausia junassa, kuuntelemaan tylsiä jorinoita monta tuntia ja lopuksi sitten sanoin muutaman sanasen, joiden takia minun sinne piti mennä. Sitten taas junassa kökkimistä. Oli ihan älyttömän tylsää. Junassa sentään nukuin vähän.

Tungin suuni täyteen salmiakkia. Kylläpäs tuntuukin hyvältä. Hetken mielenhäiriöstä kävin lounaan jälkeen kaupassa ostamassa karkkia ja en kestä niiden läsnäoloa. Pakko syödä ne kaikki heti, vaikka ei lounaan jälkeen ole kyllä edes yhtään nälkä. Karkkia saisikin syödä kyllä aika paljon, että nälkä lähtisi. Kai. En muista kyllä koskaan kokeilleeni. Joskus jouluna pikkuveli söi niin paljon karkkia, että oksensi. Ei sillä varmaan ollut enää nälkä siinä vaiheessa.

Olen viettänyt taas koko päivän asennellen ohjelmia. Uusi kehitysympäristö vaatii taas uusia kilkkeitä. Kohta koneeni on niin täynnä kaikenlaisten kehitysympäristöjen vaatimia pikkujuttuja, että tätä ei pysty enää käyttämään. Jo nyt jotkut näistä kehitysympäristöistä eivät suostu toimimaan yhtä aikaa toistensa kanssa. No, sitten kun kone pimahtaa lopullisesti, niin voin mennä vaatimaan uutta parempaa konetta tilalle. Kai se on sitä edistystä? Olisikohan hauskaa, jos aina uutta projektia varten saisi uuden tietokoneen? Ja vaikka pääsisi toiseen huoneeseenkin? Siinä pitäisi asennella aina kaikki uudestaan, mutta toisaalta ei olisi sitten vanhoja juttuja riesana. Ja jos kaikki saman projektin ihmiset olisivat aina samassa huoneessa, välttyisi paljolta kävelyltä ja viestimien näpyttelyltä. Toisaalta käytävillä hortoilu on välillä ihan hauskaakin. Pitäisikin käydä tutkimusretkillä vielä täällä uudessa toimistossa. En takuulla ole vielä nähnyt kaikkea näkemisen arvoista.

Ei kommentteja: