perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Sponsorit, huomio!

Tänään on taas serverinkäynnistelypäivä. Minulla on omituinen deja-vu-tunne, että tällaista on tapahtunut aiemminkin. Teen muutoksen koodiin, sammutan kaiken, käynnistän uudestaan, tuijottelen ruudulla viliseviä tekstejä, kyllästyn, surffailen netissä, muistan että olin tekemässä jotain, vilkaisen muutoksen tulosta ja aloitan kierroksen alusta.

Taivas näyttää siltä, että pian sataa ja lujaa. Säätiedotuksessa taidettiinkin lupailla takatalvea. Kai sieltä tulee oikein kunnon lumimyrsky sitten. Aamulla ehdin ulkovaatteita pukiessa tietysti unohtaa jo koko sääennusteen, ja puin ehkä turhan kesäiset vaatteet päälle. Saan varmaan paleltumia kotimatkalla ja olen koko viikonlopun sairaana.

Ratapihalla on liikennettä yllättävän vähän. Samat junat tuntuvat tönöttävän raiteilla tuntikausia, eikä yhtään ihmistä näy missään. Olisin luullut, että junia tulisi ja menisi lähes jatkuvalla syötöllä, mutta eihän tuolla mitään näytä tapahtuvan. Voi tietty olla, että junat välillä vaihtuvatkin, mutta en vain huomaa sitä koska ne kaikki näyttävät ihan samalta. En ole ehkä tuijotellut vielä junia tarpeeksi kauan ja tarpeeksi intensiivisesti, jotta huomaisin junien väliset erot ja pienimmätkin liikkeet. Hei, nyt tuon yhden junan sähköjohdin laskeutui alas. Mitäköhän se tarkoittaa? Siirtyykö se diesel-moodiin vai jätetäänkö se tuohon koko viikonlopuksi? Miksi se johdin ei voinut olla siinä kiinni koko viikonloppua?

Pystyisinköhän hankkimaan tälle blogille sponsorin? "Juo sinäkin paljon Juhlamokkaa ja koodaa joka päivä, niin sinustakin voi tulla samanlainen kuin tämän blogin kirjoittajasta!" Oikeastaan homma taitaisi toimia paremmin toisinpäin: Joku Ed-energiajuoma voisi hyvin maksaa minulle siitä, että jättäisin mainitsematta heidän tuotteensa tässä blogissa. Voi olla että tämän blogin lukijat lakkaavat ostamasta Ediä, kun huomaavat mitä sen liiallisesta juomisesta seuraa. "Jos sinulla on tylsää, niin juo pullo Ediä, ja sinulla on entistäkin tylsempää ja lisäksi kätesi tärisevät!"

Ei kommentteja: