torstaina, maaliskuuta 22, 2007

8:n kerroksen korkuinen uima-allas

Väsyttää taas aivan kaameasti. Menin lähes järkevään aikaan nukkumaan eilen, mutta aamulla herätessä olo oli kuin olisin nukkunut vain pari tuntia. Silmät pysyvät hädin tuskin auki. Tänään on varmaan taas pakko juoda paljon kahvia. Täytyy yrittää jotenkin rajoittaa itseään, ettei kahvin määrä mene taas täysin yli äyräiden. Toivottavasti kukaan ei tule tänään kyselemään minulta mitään. Olo tuntuu aika verbaalirajotteiselta. Vessassa käydessäni vilkaisin itseäni peilistä, ja näytin ihan siltä kuin minut olisi kaivettu äskettäin haudasta.

Melko kaukana jonkun pankin katolla heiluu jotain tyyppejä. Nuo eivät näytä oikein haalarimiehiltä vaatteista päätellen. Toinen juoksentelee ympäri kattoa varmaankin mittaillen jotain ja toinen vain katselee vierestä. Ehkä he suunnittelevat sinne pommi-iskua? Nyt he menivät seisoskelemaan vierekkäin ja katselemaan katolta alas. Ilmeisesti siellä oli jotain tosi kiinnostavaa, koska tyypit häipyivät katolta. Nuo saattoivat olla jotain perushaalarimiehiä ylempiä ammattilaisia suunnittelemassa jotain. Arkkitehtejä tai mainosmiehiä. Ehkä katolle pystetään jokin jättiläismäinen mainostaulu? Tai sinne tulee helikopterikenttä? Tai uima-allas? Sellainen olisikin hieno yksityiskohta tuollaisessa korkeassa rakennuksessa: keskellä rakennusta on kellarista katolle saakka ulottuva uima-allas. Siinä olisi sukelluksen harrastajillekin vähän haastetta.

Tämän nykyisen projektini piti olla ihan kevyt läpihuudatusjuttu, niin kevyt että olisin mahdollisesti tehnyt sivussa toistakin projektia, mutta kummasti tähän aikaa tuntuu uppoavan. Deadlinekin lähestyy pelottavasti kuin aikataulussaan oleva pikajuna. Tässä meinaa tulla oikeasti kiire. Mitenkähän lie tuntiarvioiden ja budjetin laita, kun ei kai minuakaan ollut tähän projektiin ollut tarkoitettu näin täyspäiväiseksi näin pitkäksi aikaa?

Hah, kohta on pääsiäinen! Pitäisiköhän jo alkaa laskemaan sekunteja pääsiäislomaan? No helkkari: Nyt on jäljellä on noin 6825600(((10 * 7,5) + 4) * 24 * 60 * 60) sekuntia. Tuntuu aika isolta määrältä vielä, mutta koko ajan se vähenee. Pitäisiköhän koodata omaan käyttöön laskuri joka näyttäisi koko ajan sekuntimäärän? Sille voisi olla käyttöä muitakin tärkeitä tapahtumia odotellessa. Pitää miettiä asiaa.

Ei kommentteja: