perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Erään aikakauden loppu

Haalarimiehet ovat jo melkein purkaneet telttansa ja piha näkyy taas. Aiemmin piha taisi olla päällystetty asvaltilla ja nyt se on päällystetty betonilla. Jonkun työkaverin esittämä teoria kellarin rakentamisesta saattoi hyvinkin pitää paikkansa. Ei tuolla varmaan ainakaan mitään suurempia juhlia ole pidetty, tai sitten jäljet on siivottu todella tehokkaasti.

Aloitin jo pehmeän laskun muuttoon tyhjentämällä laatikoston paperit muuttolaatikkoon. Enää pöydänpäälliskamat mukaan ja kaikki osat erilleen tietokoneesta, niin siinäpä se sitten olikin. Paljonkohan varaisin siihen aikaa? Jonkunmoinen suunnitelma voisi olla hyvä tehdä ja alkulämmittely. Ehkä saisin puoli tuntia operaatioon tärvättyä?

Olen palannut taas muistivirtausten tutkimiseen. Jotenkin mieltä ei nyt jaksa kiihottaa yhtään noiden muistinvarauspalkkien tuijottelu ja kaavioiden pläräys. Kaipaan suoraa toimintaa. Ehkä kokeilen sijoittaa koodiin jotain pommeja, jotka tuhoavat muistista KAIKEN. Räjäytteleminen on hauskaa. Vaikka se olisi vain ohjelmallistakin.

Toimisivatkohan räjäytykset kirjoitettuna? VUDUM!!!! RÄISKIS!!! PUMM!!! No enpä tiedä. Jotenkin tuosta puuttuu se tuhoelementti. Toimisikohan oman tekstin tuhoaminen?
Tuolla kaukPUMM!!!e taas auVUDUM!!!nkin. Mitäköhän neRÄISKIS!!!ä tähän aikPOKS!!!ivästä pörPUM!!t? MikseKABOOM!!!e töissä? Vai ajavatBOOOM!!kseen? SWOOSH!!!atko ne kaikki jotain lottovoitKOSSHH!!!s minä olisin lottovoitPUMM!!!n kyllä lähtisi kaupuPOKSIS!! ajelemaan vielä tähän aiWUDUDUMM!!!!ästä. NukkBOOMM!!!tempään.
No enpä tiedä. Ei tuo ollut kovinkaan hauskaa. Enemmänkin vähän rasittavaa ja tylsää.

Ympäriltä kuuluu pelottavia kolinoita ja raskaiden esineiden siirtelyn ääniä. Taitaa olla loppusuora tällä toimistolla käsillä. Täytyy varmaan kohta alkaa tunkea loppujakin tavaroita pöydältä laatikkoon, sammuttaa kone ja repiä piuhat irti.

Ei kommentteja: