perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Nestevajaus

Joku äijä huutaa puhelimeensa tuossa seinän takana käytävällä. Menisi muualle huutamaan, ei täällä pysty keskittymään mihinkään kun yksi huutaa korvan juuressa kuin hinaaja. Puheista päätellen äijä on ilmeisesti ihan väärässä paikassakin ihan väärään aikaan. Olisikohan tuo joku remppamies tai muuttomies, joka on tullut tänne viikon etuajassa? "Niin perjantaista oli puhe... Aamusta heti joo... Niin kyllä siitä taisi olla puhe...." Keskustelu kuulostaa niin tylsältä, että en edes jaksaa arvailla mistä on kyse. Toivottavasti äijä häipyy pian.

Kävin pitkästä aikaa tutkimusretkellä romuhuoneessa. Romut olivat innokkaasti lisääntyneet poissaollessani, mutta mitään mielenkiintoista ei ollut ilmaantunut. Joku välisermi, jakkara, tyhjänoloisia pahvilaatikoita, loisteputkia. Meinataankohan nuo kaikki romutkin muuttaa uuteen toimistoon? Mihin ne siellä laitetaan? Tulekoo sinnekin johonkin romuhuone?

Se huutava äijä onkin joku limsa-automaatin asentaja. Toivottavasti se nyt ei vain vie meiltä automaatteja uusiin tiloihin viikkoa etuajassa. Viikko ilman limsaa on täysin kestämätön ajatus. Kuolisin varmasti nestevajaukseen.

"Nestevajaus ilmenee väsymyksenä, päänsärkynä, lihaskramppeina, janona, sormien ja jalkojen turpoamisena sekä pahimmillaan huimauksena, pahoinvointina ja sekavuutena."
Lähde: http://www.julkaisut.com/vyl/index.php?action%5B%5D=IArticleShow::showArticle('6798')

Minusta alkoi heti tuntua, että kärsin nestevajauksesta jo nyt. Väsyttää, janottaa, sormet ja jalat tuntuvat turvonneilta ja olokin on aika sekava. Kun oikein tunnustelen sisintäni, tunnen hentoista huimausta ja pahoinvointiakin. Päätä ei kyllä särje, ehkä se alkaa kohta. Ensi viikko tulee olemaan silkkaa helvettiä, jos kärsin jo nyt nestehukasta, vaikka voisinkin juoda limsaa litratolkulla. Siis helvetti materialisoituu, jos se huutava äijä muuttaa nuo automaatit jo nyt. Jos ne automaatit ovat siinä vielä lounastunnille lähtiessä, niin käyn ostamassa rautakaupasta ketjua ja kahlitsen itseni toiseen automaattiin, kunnes äijä kyllästyy ja lähtee menemään. Taitaa olla aika tylsä viikonloppu tiedossa, mutta mitäpä en tekisi limsojeni eteen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.