tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Väkivallan uhkaa

Karmea olo, flunssa teki comebackin. Tällä kertaa kävin heti ensi töikseni työterveyshuollossa kitisemässä, mutta kun ei ollut kuumetta, niin ei se terveydenhoitaja suostunut kirjoittamaan sairaslomaa. Käski vain ottamaan rauhallisesti ja pitämään taukoja jos siltä tuntuu. Just joo. En kyllä jaksa tänään tehdä täyttä päivää.

Ulko-ovelle oli tuotu rivistö roskalaatikoita. Ilmeisesti muuton yhteydessä on tarkoitus tuhota kaikki todistusaineisto siitä, että olemme koskaan olleetkaan täällä. Kaikki asiakirjat, tulosteet ja jopa käytetyt paristot tuhotaan. Mitähän kaameuksia voisi paljastuakaan käytetyistä paristoista? Täytyy tarkkailla ettei mihinkään huoneeseen ilmesty teräaseita ja muoveja lattialle. Se saattaisi tarkoittaa sitä, että firma hankkiutuu eroon kiusallisista todistajistakin pilkkomalla työntekijät kilon paloiksi ja tuhoamalla palaset. Olen varmaan taas katsonut tv:stä liikaa väkivaltaohjelmia, tai sitten nyt olisi korkea aika alkaa etsiä uutta työpaikkaa.

No niin, bugit vain jatkavat riekkumistaan, vaikka ympärillä tapahtuisi mitä. Ne pirulaiset varmaan riemuitsevat , kun olen flunssassa, enkä ymmärrä niiden kieroutunutta toimintalogiikkaa. Täytyy myöntää, että ne ovat kyllä nyt pahasti niskan päällä. Ehkä peräydyn pari askelta tarkkailuasemiin ja annan niiden tuudittautua turvallisuuden tunteeseen. Ennemmin tai myöhemmin ne käyvät huolimattomiksi ja paljastavat itsensä. Silloin minä isken niiden kimppuun armotta ja murskaan ne kuin... ööh - koppakuoriaiset? Juuri niin! Tallon ne rautavahvistetuilla työmiehen saappailla niljakkaaksi mössöksi, jonka lopuksi kaavin lattialta ja heivaan roskakoriin.

Ei kommentteja: