torstaina, helmikuuta 08, 2007

Viisumi ihmemaahan on peruutettu väliaikaisesti

Flunssa jatkuu. Nenä vuotaa kuin Niagaran putous, aivastelen jatkuvasti ja tänään riesaksi ovat tulleet keuhkoja repivät kuivat yskäkohtauksetkin. Nastaa. Eilen illalla minulla oli kuumettakin, mutta kun tänä aamuna harkitsin sairasloman hakemista, oli kuume tietysti tiessään. Lähden tänään töistä kuitenkin etuajassa varmuuden välttämiseksi.

Joku spammeri on lähetellyt minulle tänään pariin otteeseen "You a winner!" -viestejä. Enpä olekaan hetkeen taas huomannut että tuollaisia samalla kaavalla toistuvia huonosti kirjoitettuja spammeja olisi tipahdellut mailiin. Toivottavasti tämä ei ole uuden ryöpyn alku.

Juuri kun aloin vähän tajuta uutta projektiani ja sain jopa jotain tehtyä, niin vanha projekti tarttuu kiinni niskavilloista ja raastaa minut takaisin kaameiden bugien hautausmaalle. "Vain pari päivää." Toivottavasti tämä ei jatku samanlaisena. Ensin pari päivää yhtä projektia ja sitten taas pari päivää toista. No toisaalta parempi sekin kai kuin päivästä toiseen jatkuva Toivottomien Tapausten käpistely.

Kuulin tänään epämääräisiä huhuja siitä, että osastomme toimintoja oltaisiin kehittämässä parempaan suuntaan. Suunniteltaisiin enemmän ja hallitummin ja ehkä jopa yritettäisiin kehittää osaamistamme ja asettaa jotain tasoja, joiden perusteella voitaisiin arvoida osaamista yms. Kuulostaa kyllä ihan hyvältä, saapa nähdä vaan miten käy käytännön toteutuksen kanssa. Ei olis kyllä ensimmäinen kerta kun hienot suunnitelmat vain näivettyvät ja unohtuvat.

Ei kommentteja: