perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Liivatetta aivoissa

Unohdin aamulla flunssatokkurassa lompakon ja puhelimen kotiin ja piti sitten ruokatunnilla käydä hakemassa ne. Toiveikkaasti mittasin taas kuumeen, koska olo oli taas aika karsea. Eikä tietenkään kuumetta ollut yhtään. Alilämpöä itse asiassa vain, epäilen että sillä ei sairaslomaa irtoa. Onkohan tämä nyt sitä a-virusta, mikä lehtien mukaan kuullema riehuu varuskunnissa? Otin syksyllä sen influenssarokotteenkin, mutta ei se näymmä mitään auta.

Kauhubugitkin hyppivät taas silmille. Itse asiassa osoittautui, että yksi bugi ei taaskaan ollut mikään bugi, vaan yksi koodaaja oli vain jättänyt koko toiminnallisuuden toteuttamatta. Kun kysyin asiasta hän vastasi että "siihen oli joku syy, miksi jätin sen toteuttamatta, mutta en nyt muista mikä". Jees, tuohan lohduttaakin minua tosi paljon. Pahimmassa tapauksessa en saa toiminnallisuutta toteutettua parissa päivässä, minkä takia en pääse jatkamaan toista projektia, jota tekisin kyllä paljon mieluummin.

Onneksi tänään on perjantai ja huomenna voin vaikka nukkua koko päivän jos siltä tuntuu. Minun tuurilla siltä voi hyvinkin tuntua. Voisin lyödä vaikka vetoa, että illalla kuume nousee taas sellaisiin lukemiin, että en jaksa liikahtaakaan.

"Liivate eli gelatiini on proteiinia, jota saadaan naudan tai sian nahasta, luista ja jänteistä sekä sampikalan uimarakosta. Liivatetta käytetään lukuisissa eri elintarvikkeissa, mm. jugurteissa ja makeisissa, hyytelömäisen rakenteen aikaansaamiseksi."
Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Liivate

Joku on varmaan syöttänyt minulle salaa hirveän määrän liivatetta. Aivoni ovat hyytelöityneet. Yksikään ajatus ei pysty liikkumaan hermosolusta toiseen. Kaikki hermoradat ovat tukossa. Tuijottelen vain apattisesti ikkunaa, monitoria ja kelloa. Aivot eivät jaksa enää edes prosessoida näkymiä, eivätkä vähäiset voimani riitä minkäänlaiseen ulosantiin. Muutun vähitellen huonekasviksi. Toivottavasti joku muistaa kastella minua.

Ei kommentteja: