torstaina, marraskuuta 16, 2006

Strategioita lintujen ja toisiin ulottuvuuksiin johtavien portaalien varalle

Pihapiirissä lintuinvaasio jatkuu. Olen seuraillut tässä jo jonkun aikaa, kun joku talitiainen yrittää päästää sisälle yhteen pihapiirin rakennuksista. Se kiertelee ikkunalta toiselle etsien ilmeisesti avointa ikkunaa. Se kävi katselemassa jopa tuulettimen aukkoakin, mutta ei päässyt sisälle. Mitäköhän jännää tuolla rakennuksessa oikein on? Kilokaupalla talia? Laumoittain muita talitiaisia? Portaali toiseen ulottuvuuteen?

Mitäköhän muuten tekisin jos löytäisin yllättäen vaikka tuolta meidän toimiston romuhuoneesta portaalin toiseen ulottuvuuteen? Ei sinne ihan tuosta vain uskaltaisi hypätäkään, jos ei sieltä pian pääsisikään takaisin. Tai siellä olisi jotain kamalaa. Kai sinne voisi ensin viskoa jotain romuja, ja katsoa tuleeko sieltä mitään takaisin. Ehkä kannattaisi hommata jostain jotain narun tapaista, sitoa joku romu sen päähän ja heittää se portaaliin. Sitten voisi yrittää hinata sen romun narulla takaisin ja tutkailla onko se vielä kunnossa ja onko siihen mahdollisesti tarttunut jotain. Kuten hirviön kuolaa tms.

No niin, toisiin ulottuvuuksiin johtavien portaalien käsittelyä koskeva strategia on valmis. Pitäisiköhän tehdä tästä joku virallisempi sepustus ja heittää se firman intraan? Juuri viimeksi kun oli puhe intrasta, niin oikein korostettiin, että kyllä niihin wikeihin voi kirjoitella ihan kuka vaan ihan mistä tahansa asiasta.

Pitäisiköhän kirjoittaa intraan myös jotain noista pihapiirin lintujen oudosta käyttäytymisestä? Tai ehkä voisin lähettää mailin osaston kaikille työntekijöille? Jos joku on vaikka huomannut niiden käytöksessä jotain, mikä on jäänyt minulta huomaamatta, ja yhdessä tiedoistamme muodostuisikin järkeenkäypä kokonaisuus, aivan kuin palapelistä?

Saisinkohan kinuttua mikrotuelta pari webbikameraa? Toisella voisin kuvata omia tekemisiäni niiden ajanjaksojen varalta kun olen niin koomassa, että en muista mitään, ja toisella voisi kuvata noiden lintujen touhuja. Lintukameran olisi hyvä olla varustettu myös infrapunalla, jotta voisi tarkkailla mitä kauheuksia nuo pimeän aikaan touhuavat.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lintuja on kyllä syytäkin valvoa ja epäillä. Tiedä mitä ne suunnittelevat. Onhan sangen epäilyttävää, että ne esittävät kovin tyhmiä ja osaavat silti lentää.
Ehkä niillä on jokin infernaalinen maailmanvalloitussuunnitelma menossa?
Meillä ei ole täällä ovia toisiin ulottuvuuksiin (etsitty on), mutta sen sijaan epäilen että uusi megagigahifi-kopiokone onkin oikeasti molekyylisiirrin.