torstaina, syyskuuta 13, 2007

Tiedän missä Cthulhu käy syömässä

Taas yksi työntekijä on lähdössä meiltä. Saimme itse leivottua kakkua lähtiäisten kunniaksi. Tämä projektipäällikkö ei suostunut vihjaisemaankaan, mitä aikoo tehdä seuraavaksi. Jäähyväissähköpostissa kyllä jossain puhuttiin alan vaihtamisesta, ehkä hän alkaa lakaisukoneenkuljettajaksi.

Pääsin ainakin hetkeksi eroon yhdestä projektista ja aloin koodaamaan toista. Hah, tämä uusi projekti tuntuu kuin lomalta edelliseen verrattuna. Tosin vanhakin projekti palasi kummittelemaan sen verran, että keskustelimme tulevaisuuden suunnitelmista, ja minua varovaisesti kyseltiin osallistumaan johonkin asiakaspalaveriinkin. Kun kerran sain valita, niin en tietenkään suostunut.

Ihan kuin aamulla olisi tuullut eri suunnasta kuin nyt iltapäivällä. Mielestäni aamulla tuuli lännestä, nyt näyttäisi tuulevan idästä. Ilmavirrat varmaankin pyörteilevät, ja tuulen suunta vaihtuu sen mukaan, kun pyörteen keskus liikkuu johonkin päin.

Olen nähnyt jo kaksi kertaa tänään, että läheisen ravintolan eteen on tilattu taksi, ja kohta joku tulee ravintolasta, hyppää kyytiin ja ajaa pois. Ravintolassa mahtaa olla kamalaa. Hetken siellä istuttuaan ihmiset alkavat miettiä että "täältä on pakko päästä pois nopeasti ja kauas. Tilaanpa taksin ja poistun maasta." Täytyy muistaa, että en koskaan mene tuohon ravintolaan. Siellä on varmaankin työntekijöinä Cthulhun kätyreitä. Ulospäin ravintola kyllä näyttää aivan säädylliseltä.

Taidan tänään livahtaa töistä etuajassa. Tuntikirjanpitoni on kyllä edelleen miinuksella, mutta reuhuttuani kiireellä täällä iltamyöhään koko alkuviikon, en kyllä tänään jaksa notkua täällä yhtään sen pitempään kuin on pakko.

Ei kommentteja: