perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Haluan oppia niksejä

Vähäpätöisten virheiden korjaamisen lisäksi uuden päivityksen myötä joku löysi uuden mysteeribuginkin. "Eilen vielä kaikki toimi, ja kukaan ei ole koskenut mihinkään, mutta nyt tämä ei enää toimi." Just just. Tämä on taas niin tätä samaa vanhaa. Ei muuta kuin tarkistetaan käydään läpi logeista kaikki mahdolliset muutokset, kyllä siellä jossain on jokin muuttunut kumminkin. Hohhoijaa.

Pahus, huomasin että eilen jalkaan tullut haava vuosi päivälläkin vielä sen verran, että toisiinkin farkkuihin tuli veritahra. Googlettelin vähän miten tahran saisi puhdistettua, kun muistelin lukeneeni joskus jonkun tempun millä tahra lähti jostain Joka naisen niksikirjasta. (Tottakai minua kiinnostavat naisten niksit! Itse asiassa minua kiinnostavat kaikki niksit. Niksikirjoja tehdään ihan liian vähän. Missä ovat Joka miehen niksikirja, Koodaajan niksikirja, Saunojan niksikirja, Talonmiehen niksikirja, Juopon niksikirja ja Toimitusjohtajan niksikirja? Äkkiseltään ei tule mieleen yhtään niksikirjaa, joka ei kiinnostaisi minua.) Mielessäni käväisi ajatus, että netti pursuaisi rikollisille tarkoitettuja ohjeita veritahrojen poistamiseen. Olen varmaan katsonut liikaa tv:tä. En löytänyt yhtään rikoksiin viittaavaakaan vinkkiä, mutta tavallisia vinkkejä sentään löytyi: sappisaippua suositeltiin moneen kertaa, pelkkää kylmää vettäkin joku suositteli ja suolaa. "Opin niksin piikoessani Saksassa pienessa majatalossa.", täsmensi suolavinkin esittäjän. Sen on pakko toimia. Täytyy testata illalla.

Jostain syystä minusta lause "Opin niksin piikoessani Saksassa pienessa majatalossa." sopisi loistavasti sähköpostin lopussa olevaksi mietelauseeksi. En taida kuitenkaan ottaa sitä käyttöön, vaikka mieleni tekisi. Ehkä se hämmentäisi ihmisiä liikaa ja antaisi minusta omituisen mielikuvan. Joku voisi jopa alkaa epäilemään sukupuolista identiteettiäni (Olenhan sentään Mies!). Muuttuisikohan vaikutelma jos lisäisin yhteyteen lähteen:
"Opin niksin piikoessani Saksassa pienessa majatalossa."
- auttaa 29.1.2006 klo 10.57 http://keskustelu.suomi24.fi -keskustelufoorumilla
Enpä tiedä. Aika kummalliselta tuokin vaikuttaa. Omituinen nimimerkki tuo "auttaa", ei sitä kukaan tajua kirjoittajaksi. T-paitatekstinä tuo voisi kyllä toimia ihan hyvin ilman tuota lähdetietoa. Toisaalta lähes mikä tahansa teksti toimii t-paidan tekstinä. (Omituinen väittämä muuten ihmiseltä, jolla ei ole yhtäkään t-paitaa, jossa lukisi jokin slogan. (Ei kun onhan minulla yksi: Siinä lukee TONY HALME ON HOMO! Mutta senkin sain lahjaksi, enkä ole pitänyt sitä varmaan kuin kerran. (Pelkään varmaan törmääväni Tony Halmeeseen kadulla. Tai jotain. (Eikä minua oikeasti paljonkaan jaksa kiinnostaa Tony Halmeen seksuaalinen suuntautuminen.))))

Iso osa toimistossamme työskentelevistä ihmisistä muutti toisiin tiloihin. Mekin muutamme parin kuukauden päästä muualle. Nyt kun toimistossa on vähemmän ihmisiä, niin limsa ei varmaan lopu niin nopeasti kesken. Jee! Lisäksi monta huonetta jäi nyt täysin tyhjäksi. Täytyy käydä tekemässä niihin tutkimusretkiä jossain vaiheessa päivää, kun tylsyysmittari alkaa paukkua punaisella.

Ei kommentteja: