torstaina, tammikuuta 25, 2007

Haava jalassa

Jalkaan sattuu. Kompatuin töihin lähtiessä kotipihalla rappuralliin ja sain jalkaan inhottavan haavan. Melkein uudet farkutkin repesivät tietysti. Mietin hieman pitäisikö tuota haavaa mennä näyttämään työterveydenhuoltoon, mutta en taida kuitenkaan. Haava on kyllä iso, mutta ei sitä oikein voi tikata ja kun ei se enää vuoda vertakaan, niin eipä se terveydenhoitajakaan sille varmaan mitään voisi tehdä. Ärsyttävää, kun on muutenkin tosi tylsää, niin nyt on vaikea keskittyä muuhun kuin siihen, että jalkaan sattuu, ja on pakko tunnustella että alkoikohan haava vuotaa uudestaan verta. Taidankin käydä kohta taas vessassa katsomassa miltä haava näyttää.

Haalarimiehet taitavat rikkoa pihalla jotain palasiksi teltassaan. Teltan ulkopuolelle on tuotu pari roskalavaa ja sinne raahataan kottikärryillä ainakin jotain ruosteisen näköisiä metallinpalasia. Miksiköhän tuommoista purkuoperaatiota varten piti oikein teltta rakentaa? Aikovatko he räjäytellä jotain ja pelkäävät, että sirpaleita lentelee ympäriinsä? Vai onko purkuvaihekin vain osa jotain suurempaa suunnitelmaa?

Vähäpätöisten virheiden korjaaminen jatkuu. Tänään annoin kyllä periksi yhden virheen suhteen, koska en saanut sitä toistettua vaikka kuinka yritin. Ehkä käyttäjä on kuvitellut virheen, tai nähnyt unta? Voisikohan olla mahdollista, että ohjelmamme käyttäjilläkin on niin tylsää, että hekin nukahtelevat monitorin äärelle ja näkevät unta ohjelman virheistä?

Sain tänään ihan virallisen luvan opiskella tulevaan projektiini liittyvien mystisten kirjainyhdistelmien merkityksiä, mutta en ole toistaiseksi jaksanut aloittaakaan. Tylsyysaste on suunnilleen sama kuin virheiden korjaamisessa, mutta virheiden korjaaminen rasittaa aivoja ehkä vähän vähemmän. Kenties hivuttaudun asteittain korjaamisesta opiskeluun. Tänään vasta harkitsen kirjainyhdistelmien tavaamista, huomenna voisin opetella jonkun yksittäisen kirjainyhdistelmän ja ylihuomenna ehkä jo kaksi.

Argh! Taisin tölväistä epähuomiossa haavan pöydänjalkaan. Nyt tuntuu hieman siltä kuin verinoro valuisi pitkin säärtä. Taidan sännätä vessaan.

Ei kommentteja: