keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Vaadin parempia serverin käynnistystekstejä

Pihaan rakennettavasta hökötyksestä näyttäisi muodostuvan teltta, eikä pelkkä katos. Kun hökötys on valmis, puolen pihan tapahtumia ei näy tänne mitenkään. Siellä varmaan tehdään jotain huippusalaisia juttuja. En varmaankaan koskaan saa selville mitä tuolla oikein tapahtuu.

Aloin miettiä tarkemmin mitä paperikasassani mahdollisesti lymyilee. Ruoan tähteet voisivat hyvinkin houkutella sinne vaikka minkälaisia pieniä otuksia. Yritin muistella mitä olen työpöydän ääressä syönyt viimeisen puolen vuoden aikana:
- Pari munkkia
- Porkkanoita
- Omenoita
- Karkkia
- Ehkä herneitä joskus kesällä
Nyt kun ajattelen asiaa, olen ihan hyvin saattanut unohtaa pöydälle jotain ruoan jämiä, jotka ovat hautautuneet paperien sekaan. Joku öiseen aikaan toimistolla vipeltävä otus on saattanut haistaa jo kaukaa ruoan ja kaivautua kasaan. Ehkä otuksella on ollut kavereitakin mukana ja ne ovat alkaneet lisääntyä. Täytyy alkaa syrjäsilmällä tarkkailla paperikasaa, josko siellä näkyisi liikettä.

Pitäisi joskus laskea kuinka monta kertaa päivässä käynnistän uudestaan serverin. Välillä tosin käynnistelen eri serveriäkin, mutta toisinaan tuntuu siltä, että suurin osa päivästä kuluu samoja serverin käynnistystekstejä tuijotellessa. Ruudulla vilisevät tekstit ovat kaiken huipuksi jotain aivan merkityksetöntä soopaa. Jos minä tekisin serverin, jota pitäisi käynnistellä jatkuvasti, laittaisin käynnistymisteksteiksi jotain mielenkiintoisempaa. Vaikka jotain aforismeja tai jotain. Tai oikeastaan serverin käynnistymisen yhteydessä voisi näyttää aina pätkän jostain romaanista. Sitten sitä oikein odottaisi, että pääsisi taas käynnistämään serverin, jotta näkisi miten tarina jatkuu.

Olen melko varma että jokin liikahti äsken paperikasassa! Siellä todella majailee jotain iljetyksiä! Onneksi en alkanut heti siivoamaan kasaa. Taidan jäädä tänään myöhään töihin, ja kun kaikki ovat lähteneet, haen jonkun painavan vehkeen romuhuoneesta ja nuijin sillä paperikasaa. Joko otukset liiskaantuvat tai ainakin pakenevat muualle.

Ei kommentteja: