perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Lyhyt oppimäärä työtehtäviini

Aikaisemmin töihin tuleminen meni tänään vähän penkin alle, kun tulinkin puoli tuntia myöhässä töihin. En vain päässyt sängystä ylös ajoissa, kun väsytti niin paljon. Onneksi on viikonloppu. Tänä viikonloppuna en kyllä jaksa ja ehdi tehdä varmaan mitään muuta kuin nukkua. No nukkuminen ei ainakaan ole tylsää. Paitsi jos satun näkemään unta että olen töissä, mitä onneksi tapahtuu aika harvoin.

Kappas vaan, copy-paste-urakan tuotantoonotto siirtyi jälleen. Jokin jossain ei taaskaan toimi, ja nyt joku kai tekee jossain jotain ja sitten ensi viikolla pitää taas testata kaikki uudestaan. Hienoa. Asiakas on varmaan tosi tyytyväinen. Esitettiin jo kysymys, että onkohan meillä projektille enää koko asiakastakaan. Tässä on ihan tosi motivoitunut olokin testata nyt näitä juttuja, kun tietää, että ensi viikolla testataan kaikki taas uudestaan. Testaaminen on muutenkin niiiiin tylsää.

Olisikohan se laskettavissa painajaiseksi, jos näkisin unta tuntikausia kestävästä testaamisesta? Aina kun lopulta saisin jonkun jutun testattua, niin joku tulisi sanomaan, että jokin jossain mahdollisesti muuttui, ja kaikki pitää testata uudestaan.

Lyhyt oppimäärä työtehtäviini:
([klikataan hiirellä, maalataan teksti], Ctrl + C, [klikataan hiirellä], Ctrl + V) * n

Jos tylsyydestä saisi puristettua energiaa, kaikki maailman energiantuotanto-ongelmat olisi ratkaistu. Yksin meidän toimistostamme irtoaisi taatusti suurehkon kiintotähden verran tylsyysenergiaa. Ajatella, jos edes puoliksi yhtä tylsiä toimistoja on maailmassa satoja, tuhansia ja jopa miljoonia, niin mikä käsittämätön määrä energiaa siitä syntyykään! Miksi tätä ei tutkita tutkimuslaitoksissa? Kaikenmaailman anti-materian tutkimiseen kyllä riittää resursseja.

Ei kommentteja: