perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Viittä vaille joulu

Nyt kyllä joulujalka väpättää niin pahasti, että en millään malttaisi istuskella täällä. Pankkikorttikin tuntuu huutavan lompakossa ja valittelevan liian täyttä tiliä. Nyt pitäisi kyllä äkkiä lähteä törsäämään koko tili sileäksi joululahjoihin. Tähän mennessä olenkin ostanut jo kokonaista yhden joululahjan.

Copy-paste-urakkakin kyllä vaatii huomiota. Tällä vauhdilla en saa omaa osuuttani valmiiksi ajoissa. No välipäivinä on hyvää aikaa notkua ylitöissä. Taidan aktiivisesti unohtaa koko jutun klo 15, ja häipyä johonkin paikkaan, missä pankkikorttia arvostetaan.

Saimme suklaata perjantaipalaverissa! Kyllä taas kelpaa! Varaslähtö jouluun: Sokerihumalaa ja ähkyä (lounaallakin tuli taas syötyä ihan reippaasti).

Ylin johtomme kinuaa jälleen päivitettyjä CV:itämme. Joku minulta ehti CV:tä kysellä jo pari päivää sitten, ja tein siihen taas jonkun pari hassua korjausta. Spekuloimme jo huonetoverien kesken, että osastollamme menee kai huonosti ja CV:itä tarvitaan siihen, että kaikki jotka vain sattuvat osaamaan jotain, mitä muilla ostatoilla tarvitaan, lainataan toistaiseksi muille osastoille. Minulle ainakin on tullut jo mailia aiheesta. Joudun kai ensi vuoden puolella pariksi kuukaudeksi toiseen yksikköön. Ja naapurihuoneestakin joku lähtee vuoden vaihteessa asiakkaan tiloihin. En tiedä vielä joudunko itse lähtemään fyysisesti mihinkään, mutta ainakin joudun tekemään ihan muunlaisia hommia jonkun aikaa, jos se projekti käynnistyy minun osaltani. No, kai se pitää ottaa jonkinmoisena vaihteluna. Tosin olin toivonut, että minun ei olisi tarvinnut enää ikinä tehdä mitään siinä ohjelmointiympäristössä. Aina ei voi voittaa, eikä täällä näymmä edes juuri koskaan.

Naapurihuoneista kuuluu huolestuttavan vähän meteliä. Veikkaanpa, että ne hirviöt ovat jo livahtaneet työpaikalta. Tai sitten jossain on jotkut salaiset joulujuhlat, joihin meitä ei ole kutsuttu. Taidanpa mennä haahuilemaan ympäri toimistoa ja onkimaan tietoja. Samalla voin toivottaa hyvää joulua kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin ilmoitella lukevani kirjoituksiasi ja sehän käy kätevästi tässä samalla kun toivotan OIKEIN HYVÄÄ JOULUA :)

kipeeisi kirjoitti...

Hyvää joulua sinullekin! Ja kaikille muillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää ja epätylsää joulua sinnekin!