tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Mitäänsanomaton tiistai

Tänään on ollut kaikenkaikkiaan todella vaisu päivä. Suunnittelu onkin vahingossa muuttunut jo osittain toteutukseksi. Jotain juttuja piti testata, ja kun testimielessä oli pakko alkaa koodaamaan, niin samaan menoon sitä voi koodata ihan valmista tavaraakin. Eihän tämä varmaankaan oikeaoppinen työtapa ole, mutta en kyllä jaksa koodata lähes samaa juttua kahteen kertaan.

Tämän päivän tähänastiset urotekoni:
- Tulin tunnin myöhässä töihin
- Join limsaa
- Vaihdoin messengeriin kuvakkeeni
- Korjasin eilen tekemiäni bugeja
- Tein uusia bugeja
- Kävin syömässä ja kahvilla
- Korjasin tänään tekemiäni bugeja
- Kuuntelin dubbia
- Join lisää limsaa
- Korjasin lisää bugeja
- Tuijottelin ikkunasta (ei näkynyt mitään välttävästikään mielenkiintoista)
- Surffailin netissä ja kirjottelin typeryyksiä viestimillä

Pitäisi kai ottaa ilo irti tällaisista rauhallisista päivistä, vaikka tylsää onkin. Jos työni etenee nykyisellä vauhdilla, minulla on loppukuusta tiedossa vielä tylsempää hommaa, joka pitää kaiken huipuksi toteuttaa hirveällä vauhdilla. Päästäisiinköhän nyt jo kiinni ylitöihin? Minulla on kyllä edelleen läjä miinustunteja odottamassa viikonloppu- ja yötöitä, joten ihan heti ei ainakaan mitään ylityökorvauksia tipu.

Vaikka minuutti- ja tuntitasolla aika tuntuu matelevan kuin eltaantunut etana, päivätasolla aika tuntuu kuluvan nopeammin kuin toivoisi. Kohtahan on jo joulu ja taas pitäis olla yhden jutun valmiina ja kaikkea mahdollista tehtynä. No, joulunpyhinä saan ainakin olla muutaman päivän poissa täältä, vaikka välipäivinäkin pitää raataa.

Ei kommentteja: