keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Paasto- ja flunssasuunnitelmia

Olen harkinnut paaston aloittamista. Ei minulla mitään erityistä syytä paastoamiseen ole, enimmäkseen ihan mielenkiinnosta tekisi mieli sitäkin kokeilla. Eniten pelottaa löytämissäni ohjeissa mainittu kahvin juonnin lopettaminen. Olen tässä kokeeksi yrittänyt juoda vähän vähemmän kahvia ja aika kamalaa tämä on. Silmät eivät pysy auki. Varsinainen paastoaminen kuullema väsyttää muutenkin, vaikka ei muuten edes väsyttäisi. En tosiaankaan tiedä kestänkö vielä lisäväsymystä ilman kahvia. Toisaalta, voiko enää paljon tätä väsyneempi ja tylsistyneempi olla? Tässä on kyllä juuri joulu tulossa, mikä ei välttämättä ole kaikkein otollisin aika paastoamiselle. Toisaalta huvittaisi aloittaa paasto heti, mutta toisaalta joka paikassa varoitellaan, että pitäisi etukäteen jo vähän tehdä pehmeää laskua. Pahasti pelkään kuitenkin, että jos en ryhdy toimiin pian, jää koko homma kokeilematta.

Mietin jo paastoa työnteon kannaltakin. En usko, että työtehoni sanottavasti muuttuu suuntaan tai toiseen. Lounastunnit ovat pieni ongelma: Lounastauko on pakollinen, vähintään puoli tuntia, mutta en kai minä nyt puolta tuntia jotain mehua ja vettä juo? No voinhan tietty lähteä vaikka käymään kirjastossa tai jossain kaupassa tutkimassa mitä voisin ostaa, jos minulla olisi rahaa.

Ulkona taitaa sataa taas, ainakin joku näytti tuolla kaukana kuljeskelevan sateenvarjo auki. Ei mutta nyt siellä menee kaksi muuta ihmistä, joilla ei ole sateenvarjoa. Ehkä he ovat köyhiä, eikä heillä ole varaa ostaa sateenvarjoa? Tai sitten sillä yhdellä ihmisellä oli sokerilla kiinnitetty kampaus ja hän pelkäsi mahdollisesti yllätävän sadekuuron sulattavan kampauksen? Tai hän pelkää hysteerisesti lintuinfluenssaa ja suojautuu sateenvarjolla lintujen kakoilta? Ei, nyt siellä menee taas kaksi ihmistä, joista toisella on sateenvarjo auki ja toisella ei. Mitä tämä oikein voi tarkoittaa?

Haatsuuh!!! Aivastin. Olen pärskinyt eilen ja tänään ihan kohtuullisessa määrin. Nenäkin välillä intoutuu vuotamaan. Olenkohan tulossa kipeäksi? Parin päivän makoilu kotona tv:n äärellä voisi kyllä tehdä terää. Mitenköhän saisin kirvoitettua tämän kevyen flunssaoireilun kunnon kuumeeksi. Jospa menisin alasti viuhahtamaan ulkona? Tai nuoleskelisin pomon kengänpohjia? Hmm. Siitä voisi olla muutenkin hyötyä esim. kehityskeskusteluissa...

Ei kommentteja: