keskiviikkona, huhtikuuta 25, 2007

Kahvihirviöiden paluu

Tämä nykyinen projekti onkin osoittautunut päälle kaatuvaksi katastrofiksi. Kukaan ei tiedä mistään mitään, eikä kukaan suostu ottamaan vastuuta mistään. Yksi haluaa tehdä asiat hienosti, toinen helpoimmalla mahdollisella tavalla, kolmatta koko juttu ei tunnu edes kiinnostavan ja neljättä kiinnostaa vain projektin kerrannaisvaikutukset asiakassuhteisiin. Olisi kuullema suotavaa tehdä pitkiä päiviä, tulla viikonloppuna töihin ja oltava vappuaattonakin täysi päivä. Niin hyvää jälkeä tietysti pitäisi tehdä. Jee jee! Nyt voisi olla oikea aika jäädä sairaslomalle.

Kahvi oli taas loppu termoskannusta. Olen aivan varma että epäilemäni kahvisalaliitto on olemassa, ja nuo ihmishirviöt todella rikastuvat videoimalla kofeiininpuutoksesta sekoavia nörttejä ja myymällä videot kalliilla pimeillä markkinoilla. Vaikka mieleni teki todellakin seota täysin huomatessani kahvin loppuneen, hillitsin itseni käyttämällä yliluonnollisia tahdonvoimiani. Aloin kylmänrauhallisesti keittää kahvia samalla kertoen mielipiteeni kuuluvalla äänellä noille videoiville hirviöille:
"Tiedän, että te katselette ja odotatte minun sekoavan, mutta enpäs sekoakaan. Mielestäni käytöksenne työtovereitanne kohtaan on anteeksiantamatonta. On moraalisesti väärin, että te rikastutte toisten ahdinkoa hyödyntämällä. Häpeäisitte! Vielä ei ole liian myöhäistä hakea pois videokameroita ja alkaa keittää kahvia, niinkuin kunnon työntekijät. Muuten teille voi käydä huonosti!"
Sitten sama Englanniksi. Vähän Ruotsiksikin yritin samaa selittää, mutta taidot loppuivat kesken. Toivottavasti niiden hirviöiden omatunto alkaa kolkuttaa videota katsoessaan. Yritin vähän etsiskellä kameraa tilasta, mutta en löytänyt.

Harkitsin, että piilottaisin oman videokameran taukotilaan, jotta voisin seurata, jos nämä kahvisalaliittolaiset kävisivät vaihtamassa oman kameransa kasettia tai tekemässä tihutöitä (kaatamassa kahvia viemäriin). Luovuin kuitenkin ajatuksesta, sillä hoksasin, että ehkä salaliitto ulottuu ylimpään johtoon asti. Silloin olisi täysin mahdollista, että videokamerat on sijoitettu rakennusta rakentaessa suoraan rakenteisiin ja signaalikin siirretään jollain kaapelilla jonnekin aivan muualle, jolloin kameroista ei tarvitse vaihtaa kasettia ikinä. Rakenteisiin piilotettu kamera voi olla niin ovelasti naamioitukin, että sitä ei kyllä ihan kotikonstein löydä. Täytyy etsiskellä netistä miten voi löytää piilokamerat. Luulisi, että kaikilla maailman agenteilla, rikollisilla ja muilla vastaavilla olisi aiheesta kokemusta vaikka kuinka.

Ei kommentteja: