tiistaina, tammikuuta 09, 2007

Rakennusraportti

Tänään on taas serverinkäynnistelypäivä. Teen pari muutosta johonkin, käynnistän serverin uudestaan, odottelen serverin käynnistymistä, kyllästyn ja alan tehdä jotain muuta, muistan että olinkin tekemässä jotain ennen kuin harhauduin, testaan muutoksen, teen lisää korjauksia, käynnistän serverin, odottelen käynnistymistä jne. Toistetaan muutama tunti.

Raportti ikkunasta näkyvistä rakennuksista:
Ikkunasta näkyviä rakennuksia: 5 valkoista (pari tosin hyvin likaisen valkoista), 2 ruskeaa, 2 harmaata ja 3 punatiilistä rakennusta. Pari osaa parista rakennuksesta näkyy tähän niin huonosti, että saattaa olla, että punatiilisiä on jopa kaksi enemmän tai yksi vähemmän ja valkoisia rakennuksia ehkä yksi enemmän. Tekisi vähän mieli laskea näkyvien rakennusten kerrokset ja ehkä jopa niiden keskiarvokin, mutta en jaksa. Suurimmassa osassa taitaa olla kuusi kerrosta ja pari vähän matalampaakin löytyy. Roskalaatikoita rekennusten pihalla tähän näkyy noin kahdeksan. Ilmanvaihtohökötyksiä näkösällä on ehkä viisi. Pitäisi hommata tänne kyllä kiikarit, että pääsisin tarkempaan tulokseen raporteissani jatkossa.

Ärsyttävä flunssantapainenkin vain jatkuu. Olin uudenvuoden päivän kuumeessa kotona, ja siitä lähtien yskä ja nuha on vaivannut. Siis yli viikon jo nyt. En ole ihan varma onko kyseessä sama flunssa, vai olenko saanut jälkitautina jonkun toisen viruksen. Tuntuu kuitenkin siltä, että koko ajan olen ollut vähän kipeä. Kuumeenkin olen mitannut aamuisin varmaan joka päivä, mutta ei vaan ole kuumetta yhtään. Pahus.

Samojen juttujen uudelleen testaaminen ei ole toistaiseksi ollut ihan niin tylsää kuin pelkäsin. Jostain on taas ilmaantunut uusia virheitä, ja niiden paikantaminen on viennyt niin paljon aikaa, että tuntuu melkein kuin testaisin jotain ihan muuta juttua. Kuitenkin vain melkein. Ällistyttäviä deja-vu-tuntemuksia tässä kyllä tulee jatkuvalla syötöllä. "Ihan kuin olisin täytellyt tätä samaa lomaketta samoilla tiedoilla aiemminkin." "Enkös minä jo testannut tämänkin jutun?" "Onpas järkyttävän tylsää." "Miten kello voi olla noin vähän?"

Olen viime aikoina nukkunut harvinaisen hyvin. Siis pommiin melkein joka päivä. Ehkä tarpeettoman virkeästä olotilasta johtuen näinä parina viime päivänä aika on tuntunut matelevan vielä normaaliakin hitaammin. Normaalisti olen kai niin koomassa, että en edes huomaa ajan kulumista. Pitäisiköhän ihan ehdon tahdoin alkaa nukkua vähemmän? No jos yrittäisin taas alkaa tulla ajoissa työpaikalle, niin ongelma poistunee itsestään.

Ei kommentteja: