keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Kehostapoistumiskurssille olisi tilausta

Väsyttää aivan älyttömästi. Menin aivan liian myöhään nukkumaan ja kun tiesin, että minun pitää herätä tosi aikaisin, niin heräilin sitten aamuyöstä moneen kertaan vielä aikaisemmin. Jos olisin töissä jossain missä olisi vaarallista, niin olisin tänään taatusti turvallisuusriski. Ehkä muulloinkin. Voin hyvin kuvitella, että jos olisin rakennustyömaalla tänään, niin naulaisin kämmeneni seinään, katkoisin sirkkelillä pari sormea ja pudottaisin sementtisäkin jonkun niskaan. Väsyttää niin kaameasti, että en jaksa juoda edes kahvia, koska en usko että sekään auttaisi yhtään. Todennäköisesti se tekisi vain olon sekavaksi. Samoin kuin mahan.

Kun pistän silmäni hetkeksi kiinni, voin helposti kuvitella työpöydälle akvaarion. Siellä on vähän levää, kiviä ja paljon eri värisiä kaloja, jotka lipuvat hiljaa ympäri akvaariota. Olisi kaameaa jos kalat huutaisivat. Jos ne vaikka alkaisivat syöksähdellä päin akvaarion seiniä ja kirkuisivat veden vaimentamia tuskanhuutoja. Kukaan ei varmasti haluaisi akvaariota, jos kalat huutaisivat ja käyttäytyisivät ikävästi. En pistä silmiäni enää kiinni ihan siltä varalta, että kuvitteelliset kalat alkavatkin kirkua.

Taivaalla on aika hienon näköisiä pilviä. Ne näyttävät jotenkin kesäisen näköisiltä. Nuo taitavat olla kumpupilviä. Ainakin ne näyttävät aika samalta kuin täältä löytyvässä kuvassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kumpupilvi
"Kumpupilviä syntyy keväällä, kesällä ja syksyllä vesihöyrypitoisen ilman noustessa pystysuoraan ylöspäin auringon lämmittäessä maata."
No jopas, kyllä tuolla tosiaan aurinkokin vähän paistelee ja maakin on varmaan vielä kosteaa. Nuo ovat juuri sen näköisiä pilviä, että jos pystyisin irtautumaan ruumiistani, niin astraaliruumiillani voisin mennä lepäilemään tuommoisen pilven päälle muutamaksi tunniksi.

Kehosta poistuminen halutessaan olisi kyllä hieno taito.
"Kehostapoistumiskokemus eli ruumiistapoistumiskokemus (engl. out-of-body experience, OBE, OOBE) on muuntunut tajunnantila, jossa henkilö kokee tajuntansa irtaantuneen omasta kehostaan.
Yleensä kehostapoistumiskokemus tapahtuu tiedottomuuden aikana, kuten nukkuessa, tajuttomana, mutta joskus myös kiihkon vallassa, kuten orgasmin aikana. "

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kehostapoistumiskokemus
Olen ollut kyllä melkotiedottomassa tilassa koko päivän, mutta en ole onnistunut irtautumaan kehostani, vaikka olen vähän yrittänytkin. Ehkä minun pitäisi todella vaipua totaaliseen tajuttomuuteen onnistuakseni. Nukahtaisin kyllä varmasti heti kun haluaisin, mutta pelkään, että uppoaisin niin syvään uneen, että en pystyisi keskittymään mihinkään ruumiista irtautumiseen. Toisaalta voi kyllä olla, että ruumiista irtautuminen tapahtuukin juuri kun sitä ei yritä, vaan rentoutuu täydellisesti. Olisipa kiva tuntea joku joka osaisi tuon tempun. Järjestetäänköhän kansalaisopistoissa kehostapoistumiskursseja?

Ei kommentteja: