keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Lipputankoja pitää käyttää, eikä seisottaa tyhjän panttina

Kylläpä taas väsyttää. En taaskaan tajunnut mennä eilen nukkumaan ihmisten aikaan ja epäinhimillinen nukkumaanmenoaika on nyt saastuttanut tämänkin päivän silkaksi hirviömäisyydeksi. Silmäni lupsahtelevat tätä kirjoittaessanikin. Mitenkähän ihmeessä saan pysyttyä hereillä koko päivän? Työlistallakin olisi äärimmäisen tylsää testausta. Olen pakotettu juomaan taas naurettavia määriä kofeiinipitoisia juomia.

Läheisen ravintolan ulko-oven molemmille puolille on laitettu isoja kivipaaseja. Ilmeisesti kivien on tarkoitus estää autoilijoita parkkeeramasta suoraan ulko-oven eteen. Autoilijat ovat kyllä vallanneet täysin tämän piha-alueen. Nytkin näen ensivilkauksella kolme autoa parkkeerattuna suoraan pysäköintikieltokylttien alle ja ainakin viisi autoa parkkeerattuna vähintäänkin epämääräisiin paikkoihin. Miksiköhän pysäköinninvalvojat eivät koskaan käy täällä?

Ikkunasta näkyy ainakin viisi lipputankoa, mutta ainoastaan kahteen on asianmukaisesti vedetty lippu salkoon. Eivätkö nuo muut lipputankojen omistajat kunnioita perinteitä ja Aleksis Kiveä? Mikä ihmisiä vaivaa? Jos minulla olisi lipputanko, laittaisin lipun salkoon joka päivä. Niin kuin teininä rippileirillä. Lipputanko ilman lippua on kuin kahvinkeitin ilman kahvia, lapsi ilman leluja, auto ilman pyöriä, koodaja ilman tietokonetta tai fallos ilman erektiota.

Bugit rynnivät yllättäen kimppuuni sankoin joukoin. Ne ovat ilmeisesti aistineet väsymykseni ja päättäneet hyökätä nyt, kun niillä normaalia parempi mahdollisuus vallata koko sovellus. Hahhah! Ne erehtyvät pahasti luullessaan olevansa niskan päällä. Olen kyllästänyt itseni kahvilla ja energiajuomalla ja apunani on vielä pari työtoveriakin. Koodaan kuin eläin ja koodiviidakon sotatantereella bugeja lakoaa kuin heinää! Korjauksistani on eleganssi kaukana, mutta mitäpä en tekisi toimivan sovelluksen eteen?

2 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Moi hei miks sulla ei näy lukijalista ? Vai onko niin et sun lukijaks ei voi tulla ja sulla ei oo nyt yhtää lukijoita ?

melkoinen kirjoitti...

Öö, en mä tiedä. Ei mulla varmaan oo mitään lukijoita? Ehkä toi on joku uusi ominaisuus jota ei sillon ollut kun tätä kirjotin? Tai sitten en oo vaan huomannut sitä. No en mä kumminkaan tätä nyt oo enää kirjottanut... Enkä paljon muutakaan. Jossain vaiheessa meinasin alkaa tekemään tosi kivaa blogia, mutta ei mulla sitten ollut oikein aikaa eikä energiaa. Aijoo ja tyhjänpäiväistä löpinää kirjoitin kanssa jonkin aikaa.