torstaina, lokakuuta 04, 2007

Lintsailun problematiikkaa

Taivas on tasaisen harmaa. Yksinäinen lokki liitelee talojen yllä varmaankin etsiskellen jotain syötäväksi kelpaavaa talojen katoilta. En ymmärrä mitä syötävää katolla voisi olla. Kuolleita lintuja? Jos täällä olisi lentokaloja, niin en usko että nekään pääsisivät niin kauas ja korkealle vedestä. Käsittääkseni lentokalat osaavat vain vähän liitää aivan matalalla. Liito-orava voisi varmaankin liidellä katolle ja kuolla sinne, mutta en usko, että liito-oravatkaan tulisivat tänne keskustaan liitelemään ja kuolemaan.

Olen taas tehnyt testejä muiden koodaamille sovelluksen osille. Olisi minulla jotain muutakin hommaa, mutta aivokapasitettini tuntuu tänään jotenkin normaaliakin rajallisemmalta. En jaksa tehdä mitään kovin vaikeaa. Testaus on onneksi äärimmäisen simppeliä. Ja tylsää. Silmäni lupsahtelevat.

Aion tehdä tänään paljon normaalia lyhyemmän työpäivän. Olen hirviö. Teen lintsaamani tunnit sisään joskus toiste. Jonain parempana päivänä. Tai jonain sellaisena päivänä, kun olisi pakko saada jotain valmiiksi ja on pakko jäädä ylitöihin. Sellaisia päiviä on kyllä aika vähän. Voi olla, että lopulta lintsaamani tunnit vain kerääntyvät, ja lopulta minun on pakko tulla viikonloppuna töihin niitä hyvittämään. Sekin on kyllä ikävää. Pitäisiköhän sittenkin tehdä täysi työpäivä?

Puhelimeni pimahti kun vastasin siihen. Painoin puhelimen soidessa jotain väärää nappia. Tuokin nappi toimi näymmä vastausnappina, mutta kytki päälle kaiuttimen ja kaikki näppäimet lakkasivat toimimasta. En saanut edes lopetettua puhelua. Virrat pois päältä laittamalla ja uudelleen käynnistämällä puhelin taisi toeta. Saapas nähdä mitä tapahtuu kun se seuraavan kerran soi.

Ei kommentteja: