tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Nenän kaivelua ei arvosteta tarpeeksi

Nukuin viime yönä taas harvinaisen huonosti, mutta jostain syystä olin ihmeen vireässä ja tuotteliaassa moodissa koko aamupäivän. Sain ratkaistua yhden kohtuullisen vaikean ongelman lähes heittämällä, ja suunniteltua muitakin asioita eteenpäin. Ilmeisesti yöunien vähyys ei vaikuttanut kuitenkaan kaikkeen toimintaan täysin lamaannuttavasti.

Plääh. Aamun menestyksen jälkeen olen jumiutunut taas tiedostojen uudelleen nimeämiseen ja XML:n generointiin. Välillä minun pitää aina ajaa joku skriptin pätkä ja katsoa toimiiko kaikki edelleen. Lopulta tämä urakka tulee päättymään siten, että teen parille koodiriville pari muutosta, ja sitten lähetän koko paketin eteenpäin, ja yritän keksiä mitä seuraavaksi tekisin. Töitä kyllä olisi vaikka kuinka, mutta tietoja puuttuu eikä asioiden tärkeysjärjestyskään ole kristallinkirkkaana mielessäni.

Huonekaverini on mennyt lounaalle johonkin kauemmaksi. Ehkä käytän hyödyllisesti tämän ajan, kun saan olla itsekseni huoneessa, ja suoritan valtaisan kaiveluoperaation nenälleni. Olen varmaankin addiktoitunut lievästi nenän kaiveluun ollessani yksin täällä huoneessa. Se on kyllä huono tapa, mutta jotenkin siinä on vain jotain niin tyydyttävää. En pysty lopettamaan sitä ihan näin yhtäkkiä. Yritän tehdä pehmeän laskun nenän kaivelusta nenän kaivelemattomuuteen. Täytyy kaivella nenää aina kun sain hetkenkin olla itsekseni tässä huoneessa. Jos sellaisia hetkiä ei tule, niin pahimpien nenänkutinakohtausten aikana voin mennä vessaan kaivelemaan nenää. Nenän kaivelu vessassa ei ole kyllä yhtä kivaa. Se tuntuu jotenkin väkinäiseltä. Puhtaimmillaan nenän kaivelu vain tapahtuu kuin itsestään. Ensin koodaat jotain kaikessa rauhassa, sitten yhtäkkiä huomaat, että sormi ruoppaa sierainta ja se tuntuu ihanan rauhoittavalta. Ja oikealta. Joku saisi tehdä mainoskampanjan nenänkaivelun puolesta. Nenän kaivelussa ei ole mitään pahaa, sitä paheksutaan aivan suotta. Nenänkaivelu on luonnollinen ja kaunis asia!

Pöydälle on taas päässyt ryönääntymään läjittäin papereita. Täytynee varmaankin taas lähiaikoina pitää jonkinmoinen siivouspäivä. Viimeistään ennen lomalle lähtöä. Omituista oikeastaan, että siivoaminen tulee mieleen juuri ennen lomalle lähtöä. Enhän minä lomalla ole katsomassa sitä työpöytää, joten oikeastaan, se on ihan sama onko se sotkuinen vai ei. No, voi toisaalta olla, että paluu töihin lomalta on vähän mukavampi kun työpöytä näyttää siistiltä. Niin, ja jos joku sattuu vaeltelemaan tässä huoneessa silloin kun minä olen lomalla, niin onhan se kivaa vaikuttaa siistiltä, vaikka en ole edes paikalla. Voisin ehkä lavastaa pöydän nurkille näkösälle jotain huipputärkeän näköisiä papereita, niin näyttäisin sitten tärkeältä ihmiseltä. Voisinkin oikeastaan aikani kuluksi etsiä netistä jotain supervaikeita laskukaavoja ja printtailla niitä. Ehkä voisin teipata pari pelottavimman näköistä seinällekin.

Ei kommentteja: