tiistaina, lokakuuta 31, 2006

Sinisen työpöydän hirmuvallan päättymispäivä

Tänään huomasin ihan vahingossa päätyneeni surffaamaan jollekin typerälle foorumille, jonne joku oli postannut linkin jossa oli hassuja kissan kuvia. Yksi kuvista oli mielestäni jotenkin sen näköinen, että päätin laittaa sen työpöytäni taustakuvaksi.

Tältä kuva näyttää:


Itse asiassa työpöydälläni oleva kuva ei näytä ihan tuolta, koska se oli mielestäni vähän liian tumma ja en tykännyt siitä punaruskeasta jutusta oikealla ja silmätkin olisivat oikeastaan saaneet näyttää kirkkaamman värisiltä ja ... Lopputuloksena siis käytin paaaljon kallista työaikaa hölmön kuvan muokkaamiseen työpöydälle sopivammaksi. Ja kaiken huipuksi ohjelmien kuvakkeiden alla olevat nimiölaatikot olivat vanhojen asetusten jäljiltä siniset - kaameaa! Ne oli tietty pakko muuttaa tyyliin sopivammaksi vaalean harmaaksi. Ja niitä ikoneita oli myös ihan liikaa. Heittelin sieltä muutaman turhanoloisen kuvakkeen roskikseen ja järjestelin niitä muutenkin sellaiseen järjestykseen että ne sopivat paremmin taustakuvan kanssa yhteen.

Kaikki tämä työ oli tietenkin myös melkolailla turhaa, koska aina koneen käynnistyttyä käynnistän 2 miljoonaa apuohjelmaa, jotka täyttävät ruudun, niin ettei työpöydästä näy vilaustakaan. Joskus harvoin saatan kuitenkin tarvita jotain ohjelmaa, jonka ikonia ei ole alapalkissa, ja minun pitää ottaa työpöytä esiin. Silloin loikkaavat siis kissat ruudulle.

Hassua, kylläpäs kello onkin jo paljon.

Täytyy varoittaa myös kaikkia teitä lukuisia lukijoita, joiden päivää tämä blogi elähdyttää jokaisena arkipäivänä: Perjantaina en varmaankaan voi kirjoittaa tähän mitään. Työpaikalla järjestetään joku tilaisuus jossain, ja en varmaankaan pääse tietokoneen äärelle koko päivänä. Jos siis sinusta tuntuu, että et kestä työpäivääsi ilman uutta blogimerkintää, on sinun parasta ottaa perjantaina päivä lomaa. Nuku vaikka torstain ja perjantain välinen yö lähimmässä katuojassa. Kyllä siitä luulisi sen verran sairastuvan, että saat sairaslomaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tai vielä kauheampi vaihtoehto tuolle perjantaille...jos tekisi Töitä koko päivän. Huiii.