maanantaina, lokakuuta 16, 2006

Mikään ei toimi

Nyt voi hyvällä omalla tunnolla kirjoitella tänne vaikka romaanin, kun oikeiden töiden tekeminenkään ei onnistu. Softa ei vaan toimi. Ajoin jonkun päivityksen ja kaikki räjähti. Ainoa ihminen kuka ehkä tietäisi mikä on vialla lähti johonkin käymään ja mitäpäs tässä sitten. Nenän kaivelu olisi seuraava vaihtoehto. Mutta työtoverit saattavat arvostaa enemmän sitä että näytän tekeväni jotain kuin että... - No enemmän kuin että kaivelen nenää.

Nenän kaivelu tuntuisi silti houkuttelevalta vaihtoehdolta, kun on ollut vähän kuivaa nuhaa ja flunssaa. Harmi ettei ole kunnolla flunssaa, voisi jäädä kotiin touhuamaan jotain järkevää tai vaan katselemaan elokuvia tai jotain. Kaivelemaan nenää? Nyt on vaan semmonen olo että ei oikein irtoa mikään (paitsi nenästä) ja ei huvita mikään ja vähän huono olo ihan yleisesti. Kaikki tai ei mitään jos saan valita. Kaikella tarkoitan tässä sitä että olisin kunnolla kipeänä, en sitä että olisin niin kipeä että henki lähtisi. Vielä. Ehkä klo 16.45 saatankin tarkoittaa jo äärimmäistä vaihtoehtoa.

Jos olisi kesä, voisin lähteä vaikka pihalle kahville tai jotain, mutta nyt tuolla on niin ankea ilma että edes se ei huvita. Toisaalta jos kökkisin kylmällä terassilla, voisin ehkä tulla kunnolla kipeäksi. Hmm...

Onneksi netti ei ole säästä riippuvainen. Taidankin surffailla vähän jollain satunnaisilla sivuilla. Vaikka tylsäähän sekin on.

Ei kommentteja: