torstaina, elokuuta 23, 2007

Peilailevatko projektipäälliköt ikinä itseään?

Syksy tosiaan lähestyy. Töihin tullessa huoneemme ikkunat olivat aivan huurussa ja työmatkallakin näin sumua monin paikoin. Toisaalta näin myös västäräkin, ne eivät ainakaan ole vielä muuttaneet.

Aloitin aamuni tänään syömällä banaanin ja kuuntelemalla reipasta musiikkia. Ja tietysti kolalla. Ehkä oloni tuntuu tänä aamuna hieman normaalia pirteämmältä jostain syystä. En ole taaskaan nukkunut koko viikolla kunnon yöunia, mutta ehkä elimistöni alkaa loman jälkeen taas tottua jatkuvaan unen puutteeseen vallitsevana olotilana. Kai sitä voisi kiusata itseään vaikka millaisella epämukavuudella ja aina siihen jotenkin tottuisi.

Löyhkään taas valkosipulilta kuin... No jokin mikä haisee valkosipulilta TOSI PALJON. Lounaalla ravintolan kokilla olivat ilmeisesti olleet täytteet muuten vähissä, mutta valkosipulia oli sitäkin enemmän, joten kokki oli ratkaissut ongelman vaihtamalla puolet voileipien täytteistä valkosipuliin. Samanlaisia voileipiä söi minun lisäkseni kaksi muutakin ihmistä meidän toimistolta ja meillä oli tänään osastopalaveri. Voi sitä löyhkää. Ilmeisesti löyhkä oli liikaa yhdelle projektipäällikölle, joka ilmoitti irtisanoutuneensa. Tämä vain tukee teoriaani vampyyrien ja projektipäällikköjen yhtäläisyyksistä.

Pitäisi joskus yrittää katsoa peilin kautta projektipäällikköä. Vampyyrit eivät kuullema näy peilistä, näkyisivätköhän projektipäällikötkään? Mahtaisi muuten olla aika hankala yhdistelmä ulkonäön suhteen tuommoinen, kun usein projektipäälliköt ovat aika tarkkoja ulkonäöstään, ja jos ne eivät näe itseään peilistä, niin miten ne oikein kampaavat tukkansa ja ajavat partansa tai meikkaavat? Onkohan niillä apuna videokamera yhdistettynä televisioon? Kyllä projektipäälliköistä ainakin valokuvia pystyy ottamaan, joten kaipa heitä voi kuvata videokamerallakin.

Päässä jotenkin ihan kuin suhisee. Siis en kuule suhinaa, mutta tuntuu kuin pään sisällä ajatukset singahtelisivat ympäriinsä lujalla vauhdilla toistensa lomasta sujahdellen ja niistä syntyisi tasaista suhinaa. Niinkuin kaukaa kuultu vilkas moottoritie. Todennäköisesti se on tämä väsymyksen ja kofeiinin yhdistelmä.

Ei kommentteja: