perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Lähestyvä loma häiritsee ajatuksia

Tuntuu kuin istuisin tulisilla hiilillä. En millään jaksaisi olla paikoillani. Lomallelähtöjalka vipattaa niin kovasti, että on vaikea ajatella enää mitään muuta. Loma! Vajaa kuusi tuntia! Vajaa kuusi tuntia tylsien bugien liiskausta. Pää on lähellä räjähtää. Yritän väkisin fokusoida ajatustoimintaani edes vähän bugien suuntaan, mutta lähestyvä loma vetää mustan aukon tavoin kaikki hiemankin harhailevat ajatukset itseensä. Loma, loma, LOMA!!!

Täytyy lounaalla syödä itsensä niin ähkyyn, että ajatus ei liiku enää ollenkaan. Jos en ajattele mitään, voin ehkä saada vahingossa ainakin pari bugia liiskattua. Täytyy yrittää välttää kaikkea kofeiinipitoista. En tarvitse yhtään lisää vireyttä, koska koko vireystilani keskittyy lomaan. Mitä vireämpi olen, sitä enemmän ajattelen lomaa, ja sitä vähemmän teen oikeita töitä. Olisi kuitenkin hyvä, että saisin jätettyä hommat jotenkin siedettävään kuntoon.

Ikkunan takana kävi joku ötökkä lentelemässä päin lasia. Se olisi kovasti kai sitten halunnut päästä sisään. Tyhmä otus. Minä ainakin haluan täältä vain ulos. Kai se ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella. Ehkä minäkin parin päivän päästä ikävöin tänne takaisin tylsistymään lomastressin keskeltä. Pystyisinköhän simuloimaan täällä tylsistymistä jotenkin kotioloissa? Voisin viedä huoneesta kaikki kivat jutut pois, sensuroida jotenkin ikkunasta näkyvää näköalaa ja alkaa koodata jotain täydellisen älyvapaata omaa projektia, joka ei ikinä valmistu ja jonka lähtökohdatkin ovat aivan tolkuttomat. Sitten lukitsen oven, juon hirveästi kofeeinipitoisia juomia ja kökin siellä koko päivän. Kyllä minä yhdestä lomakuukaudesta taatusti selviän.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein rattoisaa lomaa! Suomen tylsyysvarannot ovat varmaan pienimmillään heinäkuussa lomakausien aikaan... toisaalta riippumatossa köllöttelyn aikaansaama rento olotila taitaa vastata erittäin positiivista tylsyyttä ;)