torstaina, toukokuuta 31, 2007

En kadehdi postinkantajia

Pääskynen lensi äsken aika läheltä ikkunaa. Se taisi olla räystäspääsky tai tervapääsky. Haarapääsky se nyt ei ainakaan ollut, enkä usko että törmäpääskykään. En oikein keksi missä täällä lähellä olisi semmoista törmää, missä ne voisivat pesiä. Ei täällä ole juuri muuta kuin kerrostaloja ja tuo junarata. Ratapenkkakaan ei ole ihan niin jyrkkä, että se törmäpääskylle kelpaisi törmäksi.

Luulin hetken jo päässeeni projektin vaihdon myötä eroon pöydälläni kököttäneestä kannettavasta tietokoneesta. Itse asiassa se käväisikin jo yhden toisen ihmisen pöydällä, mutta nyt se saapui takaisin. Olen kyllä jo alkanut tottua siihen, niin että ei se tuossa suuremmin haittaakaan. Antipatiani konetta kohtaan johtuvat varmaankin siitä, että testailen sillä toisella koneella tekemiäni juttuja, ja kun ne eivät sitten toimi kannettavalla koneella, niin minusta tuntuu, että se on tuon koneen vika. Vaikka eihän se tietenkään ole. Mutta niin surullista kuin se onkin, maailmassa on vain tapana ampua huonojen uutisten tuojat. Postimiehenä olisi varmaankin kamalaa.

Voisikohan kahvia nauttia muuten kuin juomalla? Onhan kahvia kai joissakin karkeissa ainakin. Kahvin juomisessa on se ikävä puoli, että kun juo paljon kahvia, niin sitten pitää alkaa ramppaamaan vessassa vähän väliä. Tv:stä tulleessa huumedokumenttisarjassa kävi ilmi, että aivojen toimintaan vaikuttavia kemiallisia aineita pystyi nauttimaan vaikka millä tavoin. Kahvipavut sellaisenaan pureskeltuina olisivat varmaankin vähän turhan tanakkaa tavaraa, mutta luulisi, että niistä voisi tehdä helposti jotain muutakin. Astmapiipun tapainen kahvipiippu voisi olla aika jännittävä. Kun alkaisi väsyttää, niin voisi henkäistä annoksen kahvikaasua. Tai sivellä iholle kahvitahnaa. Tai käyttää kahvilaastareita, jos vaikka haluaisi eroon kahvinjuonnista, mutta pelkäisi vieroitusoireita.

Hohhoijaa. Enpä taas oikein tiedä mitä tekisin. Hommia kyllä olisi vaikka kuinka, mutta ei oikein huvita tehdä mitään ja en oikein tiedä mistä pitäisi aloittaakaan. Asiakkaan pitäisi testata uutta projektia maanantaina ja siksi sen kehitys haluttaisiin kai jäädyttää vähäksi aikaa, jotta ehtisimme testailla sovellustamme ennen asiakasta. Minähän en sitä testaa, ja sikäli kun tiedän, niin minun osuuteni toimiikin täydellisesti. Tai no. Onhan siinä vähän puutteita, mutta eihän tuo vielä valmis olekaan. Osuuteni sovelluksesta toimii siis vajaavaiseksi täydellisesti. Toiminnallisuus jota ei ole, ei voi toimia väärin. Taidan mennä kahvitilaan tuijottelemaan akvaariota.

2 kommenttia:

Froggy kirjoitti...

Mulla on vähä tylsää töissä. Googletin sanat "käsittämättömän tylsää" ja sun blogi löytyi sitä kautta :)
Hip hei, en ole ainoa jolla on tylsää :)

kipeeisi kirjoitti...

Tylsyydellä on jokin oma vähän painovoiman tapainen ominaisuutensa: Kun on tylsää, niin löytää helposti lisää tylsyyttä. Ja tylsyys ei lopu koskaan. Joskus kun alan miettimään kaiken tylsyyden määrää, niin alkaa melkein pelottamaan.