keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Kehittyvätkö vampyyrit zombeista?

Kittasin tänään litran kahvia heti töihin tultuani, ja nyt onkin sitten tosi hyvä olo. Silmät kyllä pysyvät auki, mutta olo on niin levoton, että on vaikea keskittyä yhtään mihinkään. Ehkä jos söisin lounaalla itseni ähkyyn, se lamaannuttaisi ruumiini ja saisi oloni taas normaalimmaksi.

Olisi kiva ajatella, että samaan aikaan kun tuijottelen tylsistyneenä monitoria ja ikkunaa, jossain tapahtuu jotain kivaa. Mielummin jotain sellaista mistä olisi itsellekin hyötyä. No, palkka ainakin juoksee koko ajan ja ennemmin tai myöhemmin rahat kolahtavat tilille. Jotkut ihmiset jossakin varmaankin kehittelevät parempia kehitysohjelmistoja. Sitten kun saan ladattua ne omalle koneelleni, ei minun ehkä tarvitse tuijotella yhtä kauaa serverin käynnistystekstejä. Ehkä joku on jossain tekemässä jotain hyvää elokuvaa, jonka voin katsoa joskus tulevaisuudessa jonain iltana.

Huomasin että tässä uudessa huoneessa vieressäni on nyt täysin neitseellistä seinäpinta-alaa. Pitäisiköhän kiinnitellä seinään jotain kuvia tai jotain tärkeän näköisiä kaavioita? Mitäköhän haluaisin tuijotella päivästä toiseen? Ikkunaa. Jos voisin, tekisin tuohon vielä yhden ikkunan. Tietty voisin laittaa tuohon jonkun kuvan jostain kivasta maisemasta. Mutta kuvissa on se ongelma, että ne eivät elä, ja niihin kyllästyy nopeasti. Televisio voisi olla kiva. Tai akvaario. Peiliäkin voisi harkita, mutta en oikeastaan haluaisi tuijotella itseäni jatkuvasti. Jos olisin vampyyri, ei kuvani näkyisi peilistä, ja siinä tapauksessa hommaisin tuohon ilman muuta peilin. Olisikohan vampyyrina oleminen muuten kivaa? Tästä zombi-imitoinnista minulla on jo aika paljon kokemusta, olisiko vampyyrin imitointi selkeä kehityssuunta? Harmi että meillä ei taida olla kehityskeskusteluja tiedossa lähiaikoina, voisin ottaa asian siellä puheeksi. Voisin joka tapauksessa ottaa vähän selvää vampyyreistä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin 29 jaksoa vampyyri-sarjaa katsottuani suosittelen vampyyriksi ryhtymistä. Zombiet ovat kylläkin parempia työntekijöitä. Ainoa huono puoli on nyt se että on tulossa kesä joten pitää pysyä pääasiassa sisätiloissa tai käyttää suojakerrointa 101001. Toisaalta zombiet eivät pääse ulos edes pimeällä. Jos ei määrätä.

kipeeisi kirjoitti...

Vampyyrit ovat kyllä kiehtovia, kun niillä on kaikenmaailman erikoiskykyjäkin: ne osaavat muuttua lepakoiksi ja eikös ne ole tosi vahvojakin. Vähän epäilyttää kyllä se veriaddiktiojuttu ja valkosipulikauhu. Valkosipulia on kuitenkin aika monissa hyvissä ruoissa. Niin ja sekin vähän voisi haitata, että jos kulkureitit pitäisi valita aina niin ettei lähistöllä ole mitään kirkkoja tms. Täytyy vielä punnita plus- ja miinuspuolia.