perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Perjantai-iltapäivän hitautta

Pläräilinpä aikani kuluksi työpaikkailmoituksia. Kyllähän siellä oli taas pari paikkaa, joihin voisin teoriassa hakea, mutta tuskinpa pääsisin kumpaankaan. Toisessa vaadittiin jotain papereita, joista en ole ikinä kuullutkaan, ja toisessa olisi hyvä tuntea kehitysympäristö jota en tunne. Enpä taida viitsiä hakea. Varmaankin ne olisivat muutenkin vain samaa soopaa erilaisessa paketissa. Tuosta tuli kyllä mieleen, että voisin pikkuhiljaa kyllä alkaa tutustua uusiin kehitysympäristöihin, ihan siltäkin kannalta, että en varmaan kuitenkaan täällä homehdu eläkeikään asti.

Testausurakka jatkuu. Pomomme oli eilen riehunut täällä yötä myöten ja tehnyt jotain hämäriä korjauksia ja nyt niitä sitten pitää testata. Lisäksi uusia bugeja tuntuu löytyvän jatkuvalla syötöllä. Jotkut toiminnot, jotka ovat aiemmin toimineet, ovatkin mystisesti lakanneet toimimasta. Hieno homma. Pitää varmaan taas testata kaikki mahdollinen uudestaan. Kyllä tätä varmaan voidaan pyöritellä pari viikkoa vielä. Nyt ovat onneksi virheilmoituksilla pommittavat asiakkaat apuna testauksessa.

Onpas kello vähän. Perjantai-iltapäivisin aika jotenkin hidastuu ja venyy. Se varmaankin jotenkin ennakoi ja tasapainottaa viikonloppuisin tapahtuvaa ajankulun nopeutumista. Viikonloppuisin on heti herätessä jo päivä puolessa, ja ennen kuin tajuaakaan on jo ilta ja yö. Olisipa säädin, jolla voisi itse vaihtaa ajankulkunopeutta. Nyt voisin vaikka kokeilla, kuinka nopeaksi ajankulun saisi.

Aloitin kai sitten paastonkin lounaan jälkeen. Tarkoitus olisi siis olla viikko syömättä. Juon vaan mehuja, teetä ja ehkä jotain kevytlimsaa. En kuitenkaan suhtaudu paastoon kauhean vakavasti, joten saattaa olla, että lopetankin sen jo heti huomenna. Kiusaan nyt itseäni ainakin tämän illan. Jos tämä menee pieleen heti, niin saatan yrittää viikon päästä uudestaan.

Ei kommentteja: