keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

Nenänkaivelutaiteilija

Ulkona paistaa aurinko! Kaikki näyttää epätodellisen selkeältä. Nyt huomaan, että yksi rakennus, jonka eilisessä raportissani laskin likaisen valkoiseksi, onkin itse asiassa vaalean beige. Ulkona on ollut niin harmaata ja ikkunat ovat niin likaiset, että ei tuommoisia eroja ole ihan helppo huomata. En jaksa kuitenkaan päivittää raporttiani, tämä täydennys saa luvan kelvata.

Testausurakka jatkuu vain. Välillä tosin olen joutunut koodaamaankin jotain, sillä testeissä koodista on löytynyt pari huomattavaa puutteellisuutta. Pahasti pelkään, että ihan kaikkia virheitä ja puutteellisuuksia ei ehditä paikantaa ajoissa, sillä koko möllyskä pitäisi heivata tuotantoon huomenna ja vielä tänäänkin on tehty melko isoja muutoksia. No, asiakkaat jatkavat sitten testausta.

Olisikohan hienoa, jos osaisi tehdä jotain ihailtavaa tosi hyvin ja helposti, ja siitä vielä maksettaisiin hyvin? Siis jos jostain syystä kävisi ilmi vaikka, että ihmisistä olisi tosi kiva katsella kun kaivelen nenää? Sitten varmaan tekisin nenänkaiveluvideoita päivät pitkät, ja ehkä joskus kävisin jossain tilaisuuksissakin kaivelemassa nenää suuren yleisön edessä. Eipä olisi vaikeaa hommaa, ja olisihan se hienoa, kun ihmiset ihailisivat ja saisi paljon rahaa. Nykyisellään ehkä olo tuntuisi käytännössä vähän tyhmältä, koska enhän minä kuitenkaan tekisi muuta kun kaivelisin nenää. Vaikea sitä olisi itse niin arvostaa, vaikka sitä muut arvostaisivatkin. Ja voi olla, että nenän kaivelua olisi aika vaikea varioida ja kehittyä siinä. Se olisi vaan sitä samaa nenän kaivelua päivästä toiseen. Varmaan sitä alkaisi kaivata jotain haasteitakin. Ehkä sitten vapaa-ajallani koodaisin jotain tyhmää.

Yllättävän läheinenkin tulevaisuus on hämärän peitossa työtehtävien suhteen. Olisikohan niin, että oikeita hommia ei tosiaankaan ole, ja joudumme vain korjailemaan virheitä ja pyörittelemään peukaloita? Ehkä pöydän alta könyää esiin dokumenttipeikkokin. Saattaa olla, että jatkossa minulla on aikaa tehdä entistäkin yksityiskohtaisempia raportteja toimistomme monimuotoisista tylsyystekijöistä.

Ei kommentteja: