keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Paketin uusimista työpaikalla

Täydellisen tylsän lomakkeenkasaustyön katkaisi tänään mystinen virallinen tiedotustilaisuus läheisessä ravintolassa. Etukäteen jo arvuuttelimme että onko tulos ollut niin huono että väkeä potkitaan pihalle tai että onkohan meidän yksikkömme myyty suurimmalle asiakkaallemme tai jotain. Hereillä pysyminen oli normaalia helpompaa kun pyöritteli mielessään erilaisia skenaarioita joita tiedotustilaisuudessa paljastettaisiin. Tiedä vaikka minäkin pääsisin tekemään jotain järkevää kotonani pidemmäksikin aikaa.

No eihän siellä tietysti mitään mielenkiintoista ollut. Pomo vaihtaa osastoa ja jotain ihmisiä siirrellään osastolta toiselle ja blahblahblah. Olennaista oli "kaikki jatkuu kuten ennenkin", mutta sen kertomiseen piti kuunnella johdanto, tapella videotykin kanssa, katsella vähän powerpointteja ja jorista typeriä. Lopulta kaikki olivat niin tylsistyneitä, että kukaan ei jaksanut enää kertoa edes tyhmiä vitsejä ja kaikki vaan tuijottivat hiljaa apaattisesti eteensä.

Aloin jo elätellä toivoa että jollakin pettäisi virtsarakko tai jotain, mutta sitten yhtäkkiä kaikki alkoivatkin valua ovesta ulos kadulle. Mikä pettymys. Loppupäivä onkin tuntunut korostuneen tylsältä tämän antikliimaksin jälkeen.

Ei kommentteja: